Yeni Facebook Zaman Tüneli Ayarları

facebook, facebook ayarları, facebook eklentileri, Facebook grupları, facebook sayfa tasarımı, zaman tüneli kapak fotoğrafı,
Sosyal Paylaşım sitesi denilince akla ilk gelen site Facebook tur,kullanıcı sayısı bakımından da ilk sıradadır,böyle büyük bir sitelerde gezinirken bilgilerimizin çalınmasını istemiyorsak Facebook un sağladığı çeşitli Güvenik ayarlarını kullanarak Facebook Zaman Tüneli gizlilik ayarlarını yapabiliriz.Facebook Zaman Tüneli ile ilgili isteğinize göre bir çok ayarlama yapabilirsiniz.

Facebok kulanıcılarını düşünerek Zaman Tüneline ilk geçişte,zaman tüneliniz sadece sizin görebileceğiniz şekilde açmaktadır. Bu kısımda yapmak istediğimiz ayarları yaptıktan sonra yayınla ile zaman tüneline geçmiş olacaksınız.

En üstte bir profil resmi belirleyin. Daha sonra sağ taraftaki Kapak ekle butonu ile arka plan için bir kapak resmi ekleyin. Bilgilerini güncelle düğmesi ile iş, eğitim, aile, iletişim bilgileri gibi temel bilgilerinizi güncelleyiniz.

Zaman tüneli ile ilgili gizlilik ayarları en çok sorulan sorular arasında. Aslında bu ayarların bir çoğu çok basit bir şekilde tek bir yerden yapılabiliyor. Facebook Zaman tünelindeyken Bilgilerini güncelle butonuna basın buradaki ayarlardan herhangi birisi için deneme yapalım. Temel Bilgiler başlığı altındaki düzenle butonuna basın. Buradaki bilgilerden herhangi bir satırın sonunda aşağı ok ile gösterilen butona tıkladığınızda o bilgiler ile ilgili tüm gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz. Örneğin o bölümdeki doğum tarihini seçerek doğum tarihi bilgisinin sadece arkadaşlarına ya da herkese görünebilir yapabilirsiniz. Bu menüdeki özel seçeneği ile bilgilerinizin sadece belirli kişiler tarafından görünmesini sağlayabilirsiniz.

Facebook Zaman Tüneli üzerindeki herhangi bir yorumunuzu veya paylaşımlarınızı gizlemek istiyorsanız. O yorum ya da paylaşım kutusunun sağ üst kısmına geldiğinizde görünen butona basarak açılan menüde zaman tünelinde gizle seçeneğini seçin. Bu şekilde yorum ya da paylaşımınız gizlenmiş olacaktır.




Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »