Bütün Detaylarıyla Facebook Hesabını Silme

Facebook bazen can sıkıcı olmakta ve gereksiz yere kendi isteğimizin dışında sürekli gelen çeşitli oyun veya uygulama istekleriyle sıkıcı olmaktadır,facebook kullanıcıları kimi zaman bu gibi durumlardan dolayı facebook hesabını tamamen silmek istemektedirler.

Facebook hesabını silme işleminde hesabınıza ait ne varsa facebook kaynağı üzerinden silinecektir.Bu seçenek size facebook tarafından verildiği için sayfalarınızdaki bilgileri, fotoğrafları silmenize gerek yoktur.Zaten 14 günlük sürenin sonunda hepsi geri dönüşü olmayacak şekilde silinecektir.

Bütün Detaylarıyla Facebook Hesabını Silme 2017


Öncelikle facebook hesabını dondurmakla facebook hesabını kapatmanın aynı olmadığını bilmeniz gerekiyor.Facebook hesabınızı sildiğiniz takdirde eğer 14 gün boyunca hiç giriş yapmazsanız hesabınızın tamamen kapanacağı ve eski bilgilerinize ulaşamayacağınızı bilmeniz gerekir.

Facebook hesabınızı silmek için şu yolları izlemelisiniz.Önce facebook hesabınıza girin ardından BURAYA tıklayın.Açılan sayfada Facebook Hesap Sil-me sayfasıdır.Hesabımı Sil butonuna tıklayınız.


Lütfen dikkat,yapılan bu işlem facebook hesabınızı dondurmaz,bu işlem facebook hesabınızı ve bilgilerinizi tamamen facebook sisteminden siler ve geri dönüşü olmayan bir işlemdir.

Bütün Detaylarıyla Facebook Hesabını Silme 2017

14 gün süreyle facebook’a kesinlikle giriş yapmayın.Bu 2 hafta boyunca hesabınıza girmediğiniz takdirde adınıza açılmış,yazılmış facebook kaynaklı tüm her şey silinir.

Bazı kaynaklarda,Facebook hesabınızı silmeden önce,hesabınızdaki uygulamaları da silmeniz gerekiyor bilgisi bulunmaktadır.Bunun nedeni olarak hesabınızda 2 hafta boyunca hiçbir hareketlilik bulunmamasının istenmesidir.Bunun için aşağıdaki SEO Mektebi bağlantısından Facebook Uygulamalarınızı nasıl sileceğiniz anlatılmaktadır.



Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »