Facebook Arkadaşları Gizleme Resimli Anlatım

Aşağıda facebook arkadaşları gizleme resimli anlatım ile arkadaşlarınızı veya sizin takip ettiğiniz kişileri sizden başkasının veya sadece sizin arkadaşlarınızın görmesini istiyorsanız facebook arkadaşları gizleme veya takip ettiklerim gizleme adımlarını uygulayınız.

Dünya'nın en büyük sosyal paylaşım sitelerinin başında olan Facebook’ta sizin kişisel profil sayfanızı ziyaret ederek arkadaş listenizde bulunan bayanlara veya hayran sayfalarına üye sayısını arttırmak için davet gönderen kişi ve kişilerden kurtulmak için facebook arkadaş listemizi veya takip ettiğimiz kişileri gizleme imkanınız bulunmaktadır.
Facebook Arkadaşları Gizleme Resimli Anlatım 2017

Facebook arkadaş listesini gizlemek veya kaldırmak için facebook profil sayfasına giriyoruz açılan sayfada Arkadaşlar yazısına tıklıyoruz.Aşağıdaki resimde kırmızı ok ile belirtilen yer.

Facebook Arkadaşları Gizleme Resimli Anlatım 2017

Açılan aşağıdaki resimde belirttiğim yere + Arkadaşlarını Bul butonun yanında bulunan kaleme tıklıyoruz.Kalem sembolüne tıklanınca Gizliliği Düzenle seçeneği çıkacak ve ona tıklıyoruz.

Facebook Arkadaşları Gizleme Resimli Anlatım 2017

Facebook arkadaş listesini gizlemek veya kaldırmak için son kısım olarak Arkadaş Listesi ve Takip Ettiklerin diye iki adet seçenek çıkacaktır.

Arkadaş Listesinde Herkese Açık olduğu zaman tüm facebook kullanıcıları arkadaş listenizi görür.
Arkadaşlar seçerseniz sadece arkadaş listenizdekiler sizin arkadaş listenizdekileri görür.
Sadece ben seçerseniz sadece siz görebilirsiniz.

Özel Bunu seçtiğiniz taktirde sadece sizin belirlediğiniz arkadaş listenizdeki kişiler Facebook arkadaş listesini görebilir.

Facebook Arkadaşları Gizleme Resimli Anlatım 2017

Eğer Takip ettiklerimi de kimse görmesin diyorsanız Arkadaş Listesi için yaptığımız Sadece Ben seçeneğini aktif ederek Facebook Takip ettiklerinizide gizlemiş olursunuz.

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »