Facebook Fotoğraf Resim gizleme

Facebook resim gizleme,facebook resim gizleme nasıl yapılır,facebookta fotoğraf gizleme nasıl yapılır,facebook'ta albüm nasıl gizlenir,facebook ta fotoğraflarımı nasıl gizlerim,facebook bütün fotoğrafları gizleme,facebook ta fotoğraflarımı nasıl gizlerim 2017,facebook bütün fotoğrafları gizleme işlemlerini aşağıdaki resimli olarak anlattığım facebook resim gizleme ile rahatlıkla yapabilirsiniz.

Facebook yüklenen resimlerin herkese açık olması demek sizi takip eden veya takip etmeyenledre arama sonuçlarında resimlerinizi görmesi demektir.Arkadaşlar seçeneği seçildiğinde sadece sizin arkadaşlarınız resimlerinizi görecektir.Eğer resimlerimi kimse görmesin diyorsanız ozaman Sadece Ben seçeneği ile resimlerinize ayarlamalar yapabilirsiniz.

Facebook Fotoğraf Resim gizleme 2017

Şimdi resimli olarak yapılması gerekenleri adım adım anlatarak Facebook resimlerimizi gizleyelim.

Resimlerin üzerindeki kısımda kilitli anahtar sekmesine tıklayarak buradan kimlerin görebildiğini seçiyoruz.Hekese Açık seçilirse facebook üye olan ve arama motorlarında arama yapan herkes resminizi görecektir.Arkadaşlar seçilirse sizi takip eden arkadaşlarınızın hepsi resimlerinizi görecektir.Sadece ben seçerseniz sizden başka kimse resminizi göremeyecektir.

Facebook Fotoğraf Resim gizleme 2017

Arkadaş olarak belirlediğiniz kişilerden veya guruplarda resimlerinizi görmesini istiyorsanız Paylaşacaklarım seçeneğinden Arkadaşlar veya Arkadaşlarımın Arkadaşları seçeneğini seçiyoruz.

Facebook Fotoğraf Resim gizleme 2017

Facebookta yüklediğiniz resimleri belirli kişi veya arkadaş görmesin istiyorsanız Özel kısmını seçiyoruz oradan @ işareti yaparak kişilerden seçiyoruz.Bu işlem için Paylaşmayacaklarım içinden arkadaşlar arasından seçin yapıyoruz.

Facebook Fotoğraf Resim gizleme 2017

Facebook resim gizleme işlemlerini yaparken lütfen dikkatli olunuz gizlemek istemeyeceğiniz resimlerinizide gizlemeyiniz.

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »