Facebook Gönderileri Zamanlama

Facebook web sitelerine trafik sağlamak için kullanan webmasterlar yoğunluklardan dolayı çoğu zaman sosyal medya hesaplarını güncel tutamamaktadırlar,tabi güncel olmayan hesaplarda her zaman trafik akışı azalmaktadır.

Facebook kullanıcılarına sunduğu pek çok kolaylık ve özellik ile yoğun çalışma hayatından vakit bulupta paylaşımda bulunamayan webmaster mutlaka kullanması gereken Facebook Gönderilerini Zamanla özelliği ile facebook sayfalarınızı sürekli güncel tutma olanağı sağlanmaktadır.

Yapılması gereken en az haftada veya ayda birkere facebook hesabınıza giriş yaparak aşağıdaki resimli olarak anlatacağım adımları takip ederek facebook gönderilerinizi zamanlamayı tarih ve saat belirterek yapmaktır.

Facebook Gönderileri Zamanlama 2017



Facebook zamanlama planı oluşturmak için bir paylaşım hazırladıktan sonra 1 ile belirttiğim yere tıklayınız.SEO Mektebi olarak örnek bir paylaşım sayfası hazırladım,bu arada facebook u siteleri için kullanan webmasterlar paylaşım şeklini aşağıdaki gibi yaparlarsa sayfaları oldukça şık görünür ve profesyonel paylaşım yapmış olurlar.SEO Mektebi’nin Facebook Sayfasını inceleyip gönderileri beğeniniz lütfen.

Facebook Gönderileri Zamanlama 2017

Bir ile belirttiğim yere tıkladıktan sonra açılan Ne zaman özelliği ile facebook zamanlama işlemini yapıyoruz.Yıl,ay,gün ve saat ayarlamalarımızı yaptıktan sonra 3 Paylaş putonuna basınız. 

Facebook Gönderileri Zamanlama 2017

Gün ve saat ayarınızı belirledikten sonra işlem tamamlanmıştır.



Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »