Yeni Facebook Arama Geçmişi Silme

Facebook arama geçmişi silme işlemini android telefonlarda,facebook bildirimleri silme mobil telefonlarda,facebook arama motorunu temizleme işlemi,telefondan facebook arama geçmişi silme 2017 işlemlerini aşağıda resimli olarak anlatacağım facebook arama geçmişi silme işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.  

Enbüyük sosyal medya sitesi Facebook yaptığımız tüm arama işlemlerini kayıt altına alınıyor.Facebook bu işlemi neden yapıyor amaç  bir sonra ki aramalarımızı daha düzenli ve kolay hale getirmek için bu özelliği kullansa da, bu durum bir çok Facebook kullanıcısının oldukça canını sıkmışa benziyor.

Yeni Facebook Arama Geçmişi Silme 2017


Eğer sizde Facebook’un hakkınızda tuttuğu bilgileri sınırlandırmak ve ya Facebook arama geçmişini düzenlemek istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit. Bu konumuz da sizlere facebook arama geçmişi silme konusundan bahsedeceğim. 


Facebook giriş yapın ve sağ üstteki mavi barın sağında bulunan ok işaretine tıklayın.Açılan sekmeden Hareketler Dökümü seçeneğine tıklayın.

Yeni Facebook Arama Geçmişi Silme 2017

Hareketler Dökümü sayfası açıldıktan sonra altta ki görselde de görüldüğü gibi sayfanın solunda yer alan menüden Daha Fazla seçeneğine tıklayın.

Yeni Facebook Arama Geçmişi Silme 2017

Daha Fazla seçeneğine tıkladıktan sonra açılan seçeneklerden Ara seçeneğine tıklayın. Karşımıza çıkan sayfada Facebook’ta arama geçmişini görebilirsiniz.Kaldırmak istediğiniz aramayı sağ tarafında bulunan simgesine tıklayın ve Sil‘e basın.

Yeni Facebook Arama Geçmişi Silme 2017

Tek tek uğraşmak yerine Facebook arama geçmişi tamamen silmek istiyorsanız sayfanın sol üst tarafında bulunan Arama Kayıtlarını Sil seçeneğine tıklayın.Açılan onaylama penceresinden tekrar Arama Kayıtlarını Sil seçeneğine tıklayın ve tüm arama geçmişini silin.

Yeni Facebook Arama Geçmişi Silme 2017

Facebook arama geçmişini silme işlemi bukadar işlemden sonra bitmiştir,lütfen işlem yapmadan önce,işlem yapacağınız geçmişleri iyice belirleyiniz.



Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »