En İyi Facebook Uygulamaları

Şirketler her geçen gün sosyal medyada daha çok görünmeye başlıyorlar buda yeni yeni iş imkanları oluşturuyor,Facebook Sayfa Tasarımcılığı ülkemizde yeni yeni oluşmaya ve bir iş alanı olmaya başlamıştır.

Artık şirketler kendi bünyelerinde Sosyal Medya Uzmanları çalıştırmaya başlamıştır.Bu iş alanında iş bulmak isteyen tasarımcıların kullanması ve bilmesi gereken bazı siteler,eklentiler, programlar vardır,Facebook Sayfa Tasarımcılığı ile ilgilenenlere sunacağım bu 5 site oldukça işlerine yarayacağını umuyorum.

Homepuzz Sitesi bir çok sosyal ve multimedya paylaşım platformlarının paylaşımlarını tek bir ağda toplayıp paylaşabilmenizi sağlayan bir uygulama hem twitter hemde facebook üzerinden kayıt olabiliyorsunuz.Bütün sosyal medya ağlarına tek seferde yayınlamak istediğiniz yazılarınızı göndere bilirsiniz.Tabi göndermek istediğiniz sitelere önceden üye olmanız gerekir.



İnvolver Sitesi kullanıcılarına oldukça çok ve işe yarar uygulama sunmuştur bunlar;hem sosyal medya hem eğlence hemde haberleşme yoğunluklu uygulamalardır.

3. Yoolink
Yoolink Sitesi sosyal ve multimedya paylaşım platformlarının paylaşımlarını tek bir ağda toplayıp paylaşabilmenizi sağlayan ancak sitenizi veya tanıtımın yapacağınız şeyi oldukça fazla kişiye ulaşmanızı sağlayan bir link paylaşım ağı gibi kullanabilme özelliği mevcuttur.

Redanway Sitesi oldukça güzel bir servis bir çeşit buzz taklidi de diyebilirsiniz ama görsellik açısından çok daha iyi facebook veya twitter üzerinden kullanabiliyorsunuz amacı kendi blogunuzdaki yazıları bir nevi microbloglama sistemi gibi paylaşmanızı sağlamak içinde kullanabilirsiniz.

Pertty Slide Sitesi Facebook veya Twitterdan eklediğiniz resimleri slide resim olarak oluşturmanızı ve paylaşmanızı sağlar oldukça basit ve kolay bir kullanımı var. Sitenin ana sayfasında nasıl kullanacağınızı anlatan bir video mevcut.


Bu tanıtımını yaptığım sitelerin dışında bilinen siteleri yorum bırakarak bu makalemizin gelişimine katkıda bulununuz lütfen.Ayrıca bu tanıttığım sitelerin özellikleri ile ilgili yeni şeyleri yorum yaparak tanıta bilirsiniz. 



Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »