Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Stok Fotoğraf Siteleri 12 Site

İndirmek için ücretsiz telifsiz fotoğraflar sunan birçok site var. Bunların her türlüsüne kendim baktım ve işte çoğu insanın ihtiyaçlarına uygun olduğuna inandığım en iyi siteler. Bu sitelerin profesyonel  projelerde kullanmak için çok sayıda yüksek kaliteli fotoğrafa sahip olduğunu düşünüyorum. 

İnternette para harcamak zorunda kalmadan kullanmak veya indirmek için fotoğraf bulabileceğiniz birçok yer var. Hangi amaç için olursa olsun kullanabilmeniz için, iyi bir telifsiz fotoğraf koleksiyonunu kullanma harika bir durumdur.

Ücretsiz stok fotoğraflara ve ücretsiz fotoğraflara ihtiyacınız varsa, her fotoğrafın sitesinin, her bir fotoğrafın lisansını görebilmeniz için size kaynak siteyi gösterecektir.Bu stok fotoğraf sitelerinde çok çeşitli görseller mevcuttur ve lisans koşulları sizin için düzenlenmiştir, böylece görseli nasıl kullanabileceğinizi ve sağlayıcıya atıfta bulunmanız gerekip gerekmediğini her zaman bilirsiniz. 

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Stok Fotoğraf Siteleri 12 Site

Ticari kullanım için ücretsiz olan en iyi telifsiz fotoğraf indirme sitelerinin listesi! Bu siteler için lisanslar konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak; İndirdiğiniz tüm görselleri ücret ödemeden istediğiniz kadar kullanabilirsiniz!

Skitterphoto


Skitterphoto, çeşitli farklı fotoğraflar içeren başka bir harika fotoğraf kaynağıdır. Hepsi aynı zamanda kamu malı altında yayınlandı, bu yüzden bunun tadını çıkarın!
Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

ShotStash, hem kişisel hem de ticari kullanım için kullanabileceğiniz harika stok fotoğraflarıyla doludur. Kategorilere göz atabilirsiniz ve veritabanı da aranabilir.

Lisans: Fotoğraflar için son kullanıcı lisansına benzemesine rağmen, özellikle söylemezler. Bunları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, ancak paylaşamazsınız (veya küçük düşürücü bir şekilde kullanamazsınız). Nelere izin verildiği ve nelere izin verilmediği hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyun.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

The Stocks

Bu site son derece harika çünkü burada listelenen fotoğraf kaynaklarından birkaçını alıyor ve onları bu siteye yerleştiriyor. Böylece bu listeye dahil olanlardan birkaçına aynı anda göz atabilirsiniz!

Lisans: Gömülü fotoğraf kitaplığı ne olursa olsun. Çoğu muhtemelen Creative Commons Zero (CC0) lisansıdır.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

ISO Republic, fotoğrafçı Tom Eversley tarafından oluşturulmuş ücretsiz bir stok fotoğraf sitesidir. Sanırım o başladığında fotoğrafların hepsi ona aitti ve şimdi onlar da kredi oldu, bu gerçekten heyecan verici! Bu sitede oldukça güzel fotoğraflar var ve kolayca aranabilir. Fotoğrafların gelen kutunuza da gönderilmesi için haber bültenlerine abone olabilirsiniz.

Lisans: Fotoğraflar hemen hemen her türlü ticari tasarım projesinde kullanılabilir ve herhangi bir atıfta bulunmaya gerek yoktur. Şartları hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.

Bu kitaplık, web'deki ücretsiz stok fotoğrafları bu tek kaynakta toplar. Son derece aranabilir ve fotoğrafları renk, kategori ve lisansa göre de arayabilirsiniz.

Lisans: Tüm fotoğraflar ücretsizdir, ancak hepsi aynı lisansa sahip değildir. Bazıları bir Creative Commons Zero (CC0) lisansıdır, diğerleri ise atıf gerektirir. Bu siteden her fotoğraf indirdiğinizde veya yalnızca CC0'ı veya yalnızca özniteliği aradığınızda dikkatli olun, böylece hangi fotoğrafları aldığınızı bilirsiniz.

Stockvault.net, çeşitli fotoğrafçıların ve sanatçıların katkıda bulunduğu devasa bir fotoğraf, doku ve illüstrasyon kitaplığıdır . Bu site ayrıca fotoğraf başına farklı lisanslara sahiptir, bu nedenle indirdiğiniz fotoğrafın türüne dikkat ettiğinizden emin olun.

Lisans: Stockvault.net üç farklı lisansa sahiptir: ticari olmayan (yalnızca kişisel kullanım için kullanılabilir ve yeniden dağıtılamaz), ticari (herhangi bir kullanım için kullanılabilir ve yeniden dağıtılamaz) ve Creative Commons Zero (CC0) lisansı. Lisanslarının hiçbirinde atıf gerekli değildir.

Bir uyarı olarak, Nisan 2016'dan beri web sitelerini güncellemediler, bu yüzden yeni fotoğrafların eklenip eklenmeyeceğinden emin değilim. Ama sahip oldukları içerik o kadar iyi ki, yine de onu bir kaynak olarak eklemek istedim.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

Bu site ücretsiz olarak kullanabileceğiniz inanılmaz harika seyahat fotoğraflarıyla dolu, ancak lisanslaması biraz farklı. 

Lisans: Fotoğrafları Creative Commons lisansı altında yayınlanır, ancak CC0 lisansı altında yayınlanmaz. Böylece fotoğrafları ücretsiz olarak kullanabilir, fotoğrafları paylaşabilir ve düzenleyebilirsiniz, ancak bu atıf gerektirir ve ticari olmayan kullanıma izin verir. Özellikle fotoğrafların bir blog yazısında kullanılabileceğini söylüyor, ancak daha büyük ticari projeler için telif hakları hakkında onunla iletişime geçmeniz gerekecek. Lisansı hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Ücretli
Sadece 550'den fazla ÜCRETSİZ stok fotoğraf sunmakla kalmıyorlar, aynı zamanda alakart ve fotoğraf üyelikleri aracılığıyla satılık güzel hazırlanmış stok fotoğraflara da sahipler.

Dükkanına buradan göz atın.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Adobe Stock

Birçoğumuz muhtemelen Adobe Illustrator veya Adobe Photoshop vb. kullanıyoruz. Adobe Stock, devasa stok fotoğraf kitaplığına erişmek için ayda 29,99 ABD doları karşılığında Creative Cloud'unuza basit bir eklenti olabilir.

Shutterstock, farklı aylık planları olan bir başka popüler fotoğraf kitaplığıdır. Belirli sayıda indirmeye erişmek için fotoğraf veya aylık ücret başına ödeme yapabilirsiniz.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

iStock Photo

iStock, devasa bir fotoğraf kitaplığına sahip olmanın yanı sıra ticari kullanım için vektör grafikleri, illüstrasyonlar, videolar ve sesler de sunuyor. Bu, Adobe Stock ve Shutterstock'a çok benzeyen başka bir sitedir.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Mevcut projeniz için yüksek kaliteli fotoğraf arka planları elde etmek için ücretsiz web siteleri arıyorsanız, kullanabileceğiniz çok çeşitli ücretsiz fotoğraf siteleri var! Bu sitelerin bir çoğu farklı konulara sahip bir dizi görsele sahipler, bu nedenle oluşturmaya çalıştığınız makaleyle eşleşen birden fazla fotoğraf bulmak çok kolay! Herkesin ihtiyacı için ücretsiz fotoğraflar sağlayan web sitelerinde ki fotoğraflar yüksek kalitededir ve tamamen ücretsizdir. Ücretsiz fotoğraflara sahip daha fazla web sitesi için başka önerileriniz varsa, onları duymayı çok isteriz!

Bu İlk Yazı
Önceki sayfalara geç
Önceki Yazılar
Next Post »