Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri 23 Site

Blogcular ve internet sitesi sahipleri olarak, stok fotoğraf kullanma oldukça kolaylık sağlamaktadır, ücretsiz veya ücretli stok fotoğrafları (ya da her ikisinin bir kombinasyonunu) kullanmayı seçsek de, kullanabileceğimiz harika stok fotoğraflarımız olmasaydı pazarlama içeriğimizi oluşturmanın çok daha zor olacağını söylemeye gerek yok.

Bunun yerine, kaliteli bir kameraya yatırım yapmamız, çekecek bir şeyler bulmamız, aydınlatmayı doğru ayarlamamız ve onlardan nefret etmek ve her şeyi yeniden yapmak zorunda kalmak için milyonlarca fotoğraf çekmemiz gerekecekti. Bütün bir gün boşa gitti. Ama neyse ki Stok fotoğraflar var. 

Stok fotoğraflar sunan bir web sitesine göz atabilir, oluşturduğumuz grafik için ihtiyacımız olan fotoğrafı seçebilir, indirebilirsiniz. Ancak pek çok site sahibi internette kaç tane Stok fotoğraf olduğunun farkında değildir. Bu fotoğraflardan bazıları henüz kullanılmamış yeni ve güzel stok fotoğrafları bulmak için çok farklı Stok fotoğraf kaynakları var.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri 23 Site

Bu makalede Stok fotoğraf kitaplıklarının iki alanını ele alacağım, ücretsiz ve ücretli olanlarını. Fotoğrafçıları sıkı çalışmaları ve resimleri için ödemeyi tamamen destekliyorum, ancak birçok blog yazarı ve işletme sahibinin çok az bütçesi var veya hiç yok ve kullanabilecekleri tek şey ücretsiz stok fotoğraflar. Diğer blog yazarları ve site sahipleri daha yüksek bütçelere sahip olabilir ve daha yüksek kaliteli, daha az kullanılan stok fotoğraflar için ödeme yapmaya istekli olabilir. Bu yüzden ücretsiz ve ücretli Stok fotoğraf sitelerini de ekleyeceğim ihtiyaçlarınıza göre tercih yaparsınız.

Stok fotoğrafları kullanırken dikkat edilmesi gereken son derece önemli bir şey, lisans ve nitelik gereksinimleridir. Fotoğraflarınızın ne amaçla kullanılabileceğini görebilmeniz için her bir kitaplığın kullanım lisansını aşağıya ekleyeceğim. Bazı stok fotoğraf kitaplıkları, fotoğraflarını hem kişisel hem de ticari kullanım için tamamen ücretsiz olarak kullanmanıza izin verir. Ticari kullanım için bazı ücretler. Bazıları atıf gerektirir. Bazıları değişikliğe izin vermez. Her kullanım için bazı ücretler ister. Bu gerekliliklere uymak çok ama çok önemlidir, aksi takdirde ciddi yasal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Telif hakkı yasaları, dalga geçilecek bir şey değildir.

Stok fotoğraflar, özel sosyal medya grafikleri, blog yazısı grafikleri, görsel sosyal medya içeriği, Instagram içeriği ve daha fazlası için mükemmeldir. Bu yüzden, sizin için bir araya getirdiğim bu stok fotoğraf kaynak kitaplığına bir göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Pexels

Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

Pexels'i bu listedeki diğer fotoğraf kaynaklarından daha fazla kullanıyorum. Bir fotoğraf ararken genellikle ilk durağım burası oluyor. Tam olarak aradığınızı bulmak için göz atabileceğiniz harika bir resim kitaplığı.

Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı. Bu, fotoğrafları atıfta bulunmadan kişisel ve ticari kullanım için kullanmakta özgür olduğunuz anlamına gelir. Ayrıca fotoğrafları değiştirebilir, kopyalayabilir ve dağıtabilirsiniz.
Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

StockSnap.io

Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

StockSnap favorilerimden bir diğeri. Ayrıca Pexels benzeri içeriğe sahiptir. Bazen fotoğrafçılar fotoğraflarını birden fazla kaynağa gönderir, böylece aynı fotoğrafları birden fazla web sitesinde görürsünüz. Ancak, burada bazı benzersiz seçenekler var. Aradığınızı bulmak için kolayca göz atabileceğiniz başka bir kitaplık.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Life of Pix

Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

Life of Pix, işinize yarayabilecek fotoğrafları bulmak için sayfalara göz atmanız gereken bir web sitesiydi. Ancak, bir arama işlevi eklemek için siteyi güncellediler. Bu, kullanımı çok daha kolay hale getirir.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Pixabay

Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

Pexels ve StockSnap çok daha fazla fotoğrafa sahipken, Pixabay'in çok daha fazla stok seçeneği var. Örneğin, arka planı beyaz arka plana sahip birçok fotoğrafın yanı sıra bazı grafikler bulacaksınız. Yine de kontrol etmek için harika bir kaynak.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.


Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

Fotoğrafçılık için başka bir harika kaynak. Aslında bu siteyi giderek daha fazla kullanmaya başladım ve başka hiçbir sitede bulamadığım en eşsiz stok fotoğraflarından bazılarına sahip olduklarını gördüm. Unsplash ayrıca elinizdeki en iyi stok fotoğraflarını içeren bir e-posta alma seçeneğine de sahiptir. Buffer, pazarlamaları boyunca stok fotoğrafları için Unsplash'ı bile kullanıyor!

Lisans: "Fotoğrafçının veya Unsplash'ın izni olmadan ticari amaçlar da dahil olmak üzere, fotoğrafları ücretsiz olarak indirmek, kopyalamak, değiştirmek, dağıtmak, gerçekleştirmek ve kullanmak için geri alınamaz, münhasır olmayan bir telif hakkı lisansı" veren Unsplash Lisansı veya yaratıcı fotoğrafçılara atıf.”

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

picjumbo

Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

Büyük resim kütüphanesi. picjumbo ayrıca tam fotoğraf paketleri ve daha fazlasını indirmenize izin veren bir premium üyeliğe sahiptir.

Lisans: Web sitesi lisans türünü listelemiyor, ancak bu fotoğrafları fotoğraf yeniden dağıtımı dışında kesinlikle herhangi bir kullanım için kullanabileceğinizi söylüyorlar. Fotoğrafların yeniden dağıtımı için lisansları hakkında buradan daha fazla bilgi edinin.

Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

Bu web sitesi gerçekten harika çünkü sadece kendi fotoğrafları olan tek bir fotoğrafçı tarafından yönetiliyor. Ve çalışmalarını sık sık kullanırsanız, fotoğrafçıya teşekkür olarak bağış yapma seçeneğiniz var.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

Aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi ücretsiz stok fotoğrafa sahip oldukları için hem ücretsiz hem de ücretli olarak yönlendirmeleri ekleyeceğim, ancak aynı zamanda çeşitli ücretli seçenekler ve fotoğraf paketleri de var.

Lisans: Ücretsiz fotoğrafları için lisansın ne olduğunu özellikle söylemiyorlar ve kendim öne çıktığımda onlardan haber almadım. Bunları kişisel/ticari amaçlarla, blog yazılarınızda veya diğer yayınlarınızda ve sattığınız temalarda/şablonlarda kullanabileceğinizi söylüyorlar. Fotoğrafları dağıtamaz/satamaz, kendinize ait olduğunu iddia edemez veya başka birine ücretsiz olarak veremezsiniz.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Jay Mantri

Sosyal medya grafikleriniz için stok fotoğraf sitesi

Bu, bir fotoğrafçının kendi çalışmalarını kendi web sitelerinden indirmeniz için sunduğu başka bir örnektir. Gerçekten harika şeyleri var ama site aranabilir değil.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Death to Stock

Death to Stock abonelerin ayda bir kez kullanabilecekleri ücretsiz fotoğraf paketleri gönderen aylık bir e-posta aboneliğidir. Fotoğraf paketi yaklaşık 10 temalı stok fotoğraf içerir ve bunlar her zaman güzeldir. Ayrıca, Ücretli Fotoğraflar altında daha ayrıntılı olarak tartışacağımız premium ücretli bir sürümleri de var.Lisans: Fotoğraflar için son kullanıcı lisansı,bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan ve buradan okuyabilirsiniz.


Shopify, yeni kaynağı Burst ile stok fotoğraf oyununa giriyor. Aranabilir bir veri tabanına ve aranabilecek bir kategori listesine sahiptirler.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

123RF, daha küçük bir bütçeyle bizler için bir sürü ücretsiz fotoğrafla birlikte gelen ücretli bir stok fotoğraf kitaplığıdır. Ücretsiz resimlerine göz atmak için buraya tıklayın. Ücretsiz kütüphane sürekli dönüyor, bu yüzden beğendiğiniz bir resim görürseniz, süresi dolmadan onu alın!Lisans: Standart Lisans. Burada daha fazla bilgi edinin.

Bu, sosyal içeriklerinde ve blog içeriklerinde doğal görünümlü niş yemek fotoğraflarına ihtiyaç duyan gurmeler veya yaşam tarzı markaları için harika bir stok fotoğraf kitaplığıdır. Bu fikri seviyorum! E-posta yoluyla normal fotoğraflar almakla ilgileniyorsanız, ücretsiz üyelikleri de vardır.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

Freestocks.org, farklı kategorilere ve etiketlere göz atarak fotoğraflarınızı aramanıza olanak tanır. Bu sitenin düzenini, tasarımını veya kurulumunu özellikle sevmiyorum, ancak gördüğüm birkaç stok fotoğraf sitesinden kesinlikle daha iyi! Kullanıcı deneyimi gereksinimleri karşılamayan hiçbir kullanıcıyı dahil etmedim.Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri


MMT

MMT gerçekten etkileyici bir özgeçmişe sahip bir UI/UX tasarımcısı olan Jeffrey Betts tarafından kurulmuş bir stok fotoğraf sitesidir. Her hafta yeni fotoğraflar yüklüyor ve bunlar doğa manzaralarına veya çalışma alanlarının fotoğraflarına (genellikle blokcular ve işletme sahipleri için mükemmel olan) odaklanma eğiliminde. Lisans: Creative Commons Zero (CC0) lisansı.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Kaboom Pics

Bu cidden harika bir web sitesi çünkü stok fotoğraflardan daha fazlasını sunuyorlar. Fotoğrafları, stok fotoğrafları kullanma konusunda harika içeriğe sahip bir blokları ve ciddi anlamda sezgisel bazı arama özellikleri var. Fotoğraf yönüne göre arama yapabilir, belirli bir fotoğraf çekimini veya mevcut tüm fotoğrafları arayabilir ve renge göre arayabilirsiniz! Bu ne kadar temiz?

Lisans: Bu sitenin sahipleri, burada hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz kendi lisanslarını ve şartlarını oluşturmak için gerçekten çalıştı. Yeniden dağıtım yönergeleri dışında Creative Commons lisansı ile neredeyse aynıdır. Hangi temelde herhangi bir yeniden dağıtım olmadığını söylüyor.

Bu yazı için araştırma yaparken, bu stok fotoğraf sitesini yeni buldum. Bu muhtemelen yeni hedeflerimden biri olacak ve ben de bülteninize yeni kaydoldum. Renkli renkli altın ve beyaz düz döşemeleri ve temelde bu sitedeki her fotoğrafı seviyorum. Yani yakında burada çok daha fazlasını göreceksiniz.

Lisans: Web sitesi sahipleri içeriği kendileri oluşturdukları için kendi lisanslarını da oluşturmuşlardır. Herhangi bir yeniden dağıtım biçimine izin vermemeleri Kaboom Pics'taki lisansa benzer. Burada neye izin verilip neyin verilmediğini öğrenebilirsiniz.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Ücretli

CGScreative, diğer blog yazarlarına ve girişimcilere kendi bloglarını/işlerini oluşturmalarına yardımcı olmaya adanmış bir blogdur ve ayrıca grafikler, küratörlü Instagram beslemeleri ve daha fazlasıyla yardımcı olmak için bir stok fotoğraf mağazası sunar. Fotoğrafları parça başına 6 ila 9 dolar arasında değişiyor.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Kate Max Stock

Kate Max Stock, blogcular ve küçük işletmeler için başka bir yaratıcı kaynaktır. Fotoğraflarını tek tek satın alabilir veya bir paket satın alarak tasarruf edebilirsiniz.

Stok fotoğraf kitaplıklarının çoğu renkli kadınlara odaklanmadığından, CreateHER Stock'un misyonu stok fotoğraflarda çeşitlilik yaratmaktır. Ayrıca satın almadan önce deneyebileceğiniz ücretsiz fotoğraflarla dolu bir kütüphaneleri var.

Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Haute Stock

Haute Stock ayrıca tasarlanmış stok fotoğrafları için bir stok fotoğraf üyeliğine sahiptir. Üyelik 99$/çeyrek veya 299$/yıl'dır.


Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Baby Got Brand

Baby Got Brand, genel marka bilinci oluşturma için harika bir sitedir. Yeni blog yazarları ve küçük işletme sahipleri için önceden hazırlanmış marka bilinci oluşturma ve web tasarım paketleri, marka haritalama hizmetleri ve stok fotoğraf paketleri sunarlar. Bunun gibi öğeleri markalamak için tek adresli bir mağaza, yeni başlayan insanlar için gerçekten yararlıdır.

Ürünlerine buradan göz atın.
Sosyal Medya Paylaşımlarınız için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Siteleri

Ücretsiz görseller arıyorsanız, kesinlikle doğru yere geldiniz. Günümüzde, bir şey satmayan bir site bulmak neredeyse imkansız, ancak size indirme ücreti ve kısıtlaması olmayan harika bir telif ücretsiz siteler listesi sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Çoğunlukla daha sanatsal görüntülere odaklandık, bu nedenle çok sayıda doğa ve soyut tasarım bulacaksınız. Başka önerileriniz varsa, onları duymayı çok isteriz!

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »